Beoordelingen van Roti Ganzenpoort Amsterdam

Recente recensies van Roti Ganzenpoort Amsterdam

5 sterren na 157 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aardige bezorger en was precies op tijd.! Klasse dankjewel

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik had geen zoet zuur gekregen en normaal kreeg je apart bakje met kip en saus dit keer zat alles erin en er was geen saus dus eten was droog

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Best Indian Food I have ever had!

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker gegeten, flinke porties, snelle service & vriendelijk personeel!

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer ruime keuze, heerlijk eten, op tijd en gloeiend heet bezorgd door een vriendelijke bezorger en... ik had naar chai thee geinformeerd in het tekstvak en kreeg chai theezakjes kado!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten. Snel bezorgd en vriendelijk personeel, top !

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Butter Chicken extra heet met rijst en 2 onion naan. Overheerlijk!! Zeker een aanrader. Eten was vers zoals altijd en goed warm. Perfect!

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd top service en kwaliteit!

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Vandaag Lams Vindaloo, Prawn Madras en Butter Chicken met rijst en 6 verschillende naan besteld omdat er bezoek was. Zeer genoten van de gerechten en zoals altijd alles perfect!

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed van smaak, veel zorg aan besteed, we gaan zeker opnieuw bestellen

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rotirol was een beetje droog, veel aardappel, geen ei

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd snel geleverd en was echt heerlijk. Butterchicken is een aanrader

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Lams Vindaloo extra pittig met rijst en Onion Naan. Dit is voor mij de standaard hier. Altijd vers, op tijd klaar en royaal gevuld. Elke keer weer een sensatie van de authentieke smaken uit India!

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten!

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Vandaag Chicken Biryani pittig met Onion Naan gegeten. Wat een overheerlijk gerecht! 16:30 besteld en 17:00 was het klaar. Alles goed verpakt en warm geleverd. Zeer tevreden zoals altijd. Keep it up!

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Dit keer voor de hele familie verschillende currys etc gehaald. Het was weer voortreffelijk! De vijf sterren dik verdiend

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker en op tijd klaar toen ik het kwam afhalen.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Elke keer is het weer feest als ik hier bestel. Lams Vindaloo is echt een aanrader met naan en rijst. Alles is vers en grote porties. De smaak is authentiek en zeer vriendelijk persooneel!

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk!! De Butter Chicken is echt de beste in Amsterdam. En het werd snel gebracht.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De cicken madras bestellen we nu ruim twee jaar en het blijft een heerlijk gerecht. De kipblokjes royaal en heerlijk mals. Wij eten het met naanbrood. Een geweldige combinatie. Een aanrader

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere roti en zeer snelle bezorging. Coronaregels werden goed gevolgd. 👍

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was snel geleverd (en ook super warm)! Het was ontzettend lekker, we hebben enorm van genoten.

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Als je authentieke Indiaase keuken wilt proeven, dat is dit het juiste adres! Heerlijk eten met een sensatie van smaak en kruiden. Het personeel is zeer vriendelijk en hebben pure passie voor hun kunst. Ik raad iedereen aan om het te proberen! Keep it up!

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Nice food

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten smaakt altijd perfect en is altijd vers! Eigenaren zijn zeer vriendelijk! Ik eet hier al 4 jaar en het is elke keer weer een genot om de echte keuken uit India te proeven.

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten zoals altijd. Bij het afhalen was mijn bestelling gereed.

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Via de website Indiaas besteld en afgehaald. Het smaakte erg goed!

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zoals altijd goddelijk en (bijna) precies optijd!

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Butter Chicken is een van de betere.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De allerbeste en allerlekkerste! Het eten is echt perfect. Je proeft en ervaart de echte indiase keuken. Zelfs bij grote bestellingen voor 20 mensen, is alles perfect en op tijd. Mocht je lekke en uitgebreid willen eten, Try this :)

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ongelofelijke lekkere gerechten hebben ze hier. Bezorging keurig op tijd. Gewoon top.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer eg lekker en werd keurig op tijd bezorgd.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Suppperrrr lekker, !!!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heel erg lekker, iets pittiger mag, dus volgende keer bestellen we de pittige

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas veel aardappel en weinig groenten en vlees.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

It smells, taste and looks like home cooking, prefect. Every time

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supperrr lekker!

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was weer lekker, top!

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle vriendelijke bezorging. Tandori Kip was erg lekker!

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en precies op tijd aangeleverd!

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk naan brood en vriendelijke bezorger!

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Vandaag Butter Chicken en Mix Grill besteld, porties zijn groot en erg lekker. Deze tent is een van de beste! Bestelling heb ik opgehaald, was netjes op tijd klaar. Top!

, 01-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten is lekker en goed vlees. helaas weinig groente in of bij het gerecht.

, 10-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd god like hier. Bestel er jaren en hoop dat ze nooit failliet gaan zo lang ik hier woon!

, 10-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten en een uitstekende service. Dat smaakt naar meer!

, 10-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd snelle bezorging en heerlijk gegeten

, 15-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Butter chicken heeft zoals altijd weer heerlijk gesmaakt!

, 22-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op zich was alles prima MAAR...een deel van de bestelling zat niet bij het afgeleverde dus ik moest bellen en de bezorger moest het apart en achteraf komen brengen. Jammer.

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gebruikelijk was de bezorging snel, op tijd en klantvriendelijk. Het eten was iets minder smaakvol als normaal, maar zeker goed.

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk weer

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijk, vooral de garnalen in kokossaus een absolute aanrader.

, 19-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was op tijd klaar en super lekker! Order was ready on time and really good food.

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De website en de bezorging zijn heel goed. Bestelde 2 maaltijden: 1 was lekker maar het andere gerecht was matig: weinig smaak. Volgende keer beter ?!

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd Lekker & snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, vooral chicken jalfrezi. Lekker vers en warm. Bestelling geplaatst om 16.09 uur zou om 16.30 klaar zijn. Aangekomen waren ze nog niet begonnen met klaarmaken gerechten. Nog een extra drie kwartier moeten wachten voordat eten klaar was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Zeker onze nieuwe afhaalpunt! Heerlijk gegeten en lekker vers gemaakte roti en naan

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De roti was heel smakelijk, iets teveel aardappelen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten. Werd keurig op tijd geleverd door de bezorger. Ook als je gaat afhalen zijn ze erg vriendelijk.

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk zoals we altijd ervaren. Vol van smaak, heerlijke geuren en uitstekend verzorgd. Bezorging snel en service gericht!

, 20-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers eten

, 11-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk weer.

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uren van te voren besteld en nog 20 minuten te laat. Beetje jammer. Het is dat het eten zo lekker is...

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd is het eten heerlijk, rijk geurend en vol van smaak. Je proeft echt dat het met liefde bereid is. Genieten dus. De bezorging is altijd perfect. Snel, op tijd en heel klantgericht. Top!

, 13-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heel lekker eten, snel bezorgd voor een goede prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten en op tijd bezorgd en bedankt voor de Jalebi

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten was erg lekker en stond op de bestelde tijd klaar. Bestellen op de website is gebruikersvriendelijk. Verbeterpunt: mogelijkheid om vooruit te bestellen en website 24/7 open.

, 29-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar.

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling niet compleet: bara niet geleverd (dit is de 2e keer dat niet alles wordt geleverd wat is besteld).

, 08-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en prima bezorging! Aanrader

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Amazing service and superb food. I order from this shop almost every week and not once did I have to complain about anything.

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk precies zoals ik het wou en het had uitgelegd?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Tijdens het eten kreeg ik het gevoel dat ik in india zat te eten. Echt lekker!!!!

, 08-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk en snel

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heel erg lekker en was snel klaar. We kregen gratis een Indiaase toetje - gulab jamun.

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk.

, 11-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb zondag hier eten besteld voor de zoveelste keer Het was erg lekker!!! Ik bestel vast altijd tandoori chicken en ik heb er heerlijk van genoten..

, 04-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en warm. Bezorging was helaas wel laat.

, 02-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was een lekkere maaltijd, wordt vervolgt

, 10-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Ik had tijdje terug nasi kip ketjap besteld en biryani het eten was egt lekker en vers gemaakt! Zeker een aanrader:)

, 05-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Great service! Good food

, 29-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de roti plaat erg droog en taai. De kerrie kip/lams had ook niet zo’n lekkere smaak. Het is niet dat het vies was, maar de wow smaak van roti mistte gewoon.

, 09-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Ik zal er geen gewoonte van maken, maar mocht zelfs om 22:05 nog af komen halen. Supervriendelijk personeel en keuze in gradaties pittigheid. Ruime keuze, goede kwaliteit, goed heet ook, er ontbrak wel een bestelde upgrade maar verder héérlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vegetarisch Indiaas gegeten en de lassi was ook heerlijk !

, 24-03-2018

Kwaliteit:

Rating

H

, 22-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service , roti kip was heerlijk en ook gratis drank er bij gekregen. Ga zo door

, 28-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Roti kip was lekker en warm. Dus ik ga vakker hier bestellen. Top service.

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakt voortreffelijk, houden zo!!!!!!

, 25-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten blijf super lekker, vooral de butter chicken. Mango lassi ook erg lekker. Bezorging had wat mij betreft wel iets sneller gemogen. ~45 min

, 22-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk k bestel bijna altijd tandoori chicken ben k gek op en t s lekker gkruid n als k wat doorgeef dat k erbij wil of juist niet dan doen ze dat netjes en zijn altijd aardig Ik zal dus bij roti ganzenpoort blijven bestellen

, 19-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious food!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is precies op tijd bezorgd (op 31 december) en was ontzettend lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was weer uitermate lekker!

, 20-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd. Tandoori chicken tikka lekker met veel kip, King prawn jalfreezi en Paneer Khas ook heel lekker

, 30-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten en zeer vriendelijk personeel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2017

Kwaliteit:

Rating

i love it here

, 13-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goede en snelle bezorging, goede communicatie. Nu 2 x besteld en wil graag alles op het menu uitproberen. Vooral de butter chicken is hemels!

, 02-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, compleet en op tijd geleverd. Heel fijn!

, 01-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Amazing indian food

, 30-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Roti was goed van smaak, gewoon lekker voor herhaling vatbaar!

, 20-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk de rotti en de bara.

, 26-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten erg pittig zeker genoeg. Erg weinig satesaus en ook de yoghurt niet goed terug te vinden. Zeker de moeite waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had roti lamsvlees besteld en ik kreeg kip roti?.. maar het was wel lekker.

, 10-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect. Alleen jammer dat de groenten niet bij de chicken tikka zat evenals het beloofde gratis drankje. Ik wens de bezorger veel plezier in zijn nieuwe woning

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wij bestellen hier iedere week, vandaag de mixed grill en de grote garnalen, echt lekker en goed porties. Bezorging is PRIMA en goed gehumeurd altijd!

, 19-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, goede porties en vriendelijke bezorger... alles prima

, 11-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

had to phone for salad and poppadoms not delivered., little overpriced. No free Fanta either.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers warm en heerlijke eten. Wat mij betreft de lekkerste eten die er is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, mooie porties! Alles goed en bezorging met een glimlach. Wat wil je nog meer? Genieten....

, 11-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een deel van de bestelling (voorgerecht) is niet geleverd. Ondanks dat mild besteld was, was het veel te scherp voor mensen die niet scherp eten gewend zijn.

, 08-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig

, 24-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten en vriendelijke bezorging Aanrader!

, 18-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima eten en vriendelijke bezorging

, 03-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

HEEL LEKKER EN ZEER VRIENDELIJK CONTACT EN BEZORGING. KAN IK ZEKER AANRADEN!!

, 27-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker! Goeie porties en zeer vriendelijke bezorging. Aanrader!

, 20-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

GOEDE PORTIES, ERG LEKKER. VRIENDELIJKE BEZORGING. AANRADER!

, 20-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

No free drinks were delivered !!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer vriendelijke bezorging en goed ecommunicatie. Eten was lekker en goede porties

, 04-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en op tijd geleverd.